Sunday, October 24, 2010
Eco-Film Night: Our Daily Bread
When: Satuday, 13 November, 8:00PM
Where: Buy the Book Cafe, Rodeo Street, Mr. Pizza Building, 4th Floor, Downtown Daegu
언제? 토요일 11월 13일, 8:00PM.
어디? Buy the Book Cafe, 로데오 거리, Mr. Pizza 빌딩, 4층
Noksaek Sari hereby invites you, your friends, your friends' friends, and anybody else you know who happens to eat food, to join us for our fourth Eco-Film Night. We will be showing Nikolaus Geyrhalter's award-winning 2005 documentary "Our Daily Bread."
"Welcome to the world of industrial food production and high-tech farming! To the rhythm of conveyor belts and immense machines, the film looks without commenting into the place...s where food is produced in Europe: monumental spaces, surreal landscapes and bizarre sounds - a cool, industrial environment which leaves little space for individualism. People, animals, crops and machines play a supporting role in the logistics of this system which provides our society’s standard of living.
OUR DAILY BREAD is a wide-screen tableau of a feast which isn’t always easy to digest - and in which we all take part. A pure, meticulous and high-end film experience that enables the audience to form their own ideas."
As always, entrance is free. All are welcome to enjoy the movie, and if you're hungry, feel free to try a meal or snack from Buy the Book's healthy and Earth-friendly menu.
Hope to see you there!
대구녹색살이 당신, 당신의 친구들, 친구들의 친구들, 그리고 당신이 아는 모든 음식을 먹는 사람을 초대합니다! 우리의 4번째 친환경 영화상영에 참석하시길 바랍니다. 이번에는 Nikolaus Geyrhalter의 상을 많이 받은 2005년에 나온 다큐멘터리 "Our Daily Bread"를 상영하겠습니다.
OUR DAILY BREAD는 우리가 매일 먹는 산업의 음식물을 어떻게 만들었는지 객관적으로 보여 주는 다큐멘터리입니다. 보이지 않는 우리의 소중한 음식을 생산하는 기계와 시설, 장소와 풍경, 사람과 동물을 폭로합니다. 해석을 덧붙이지 않는 고급스럽고 세심한 연출이므로, 직접 보셔서 독립적으로 의견을 결정할 수 있을 겁니다. 매우 시각적인 영화라서 영어를 알아들 수 없어도 많이 배울 수 있을 겁니다.
늘 하던대로, 무료입장입니다. 영화만 즐기셔도 되고 만약에 배가 고프거나 목이 마르다면 Buy the Book의 친환경, 건강에 좋은 식사나 과자를 맛보세요.
곧 뵙겠습니다!
Visit the official website:
http://www.ourdailybread.at/jart/projects/utb/website.jart?rel=en
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment